Despre WoxFad – Productie publicitara

Cine suntem ?

Infiintata in 1996, WoxFad este o companie din judetul Dambovita,  specializata in productie publicitara, avand  clienti activi din toata tara.

Cu ce ne ocupam ?

Productie publicitara

Transpunem conceptele de design, planuri, proiecte, scheme, imagini in lucrari specifice precum: casete sau firme luminoase, bannere, panouri, printuri de mari dimensiuni, litere volumetrice, copertine, colantari, totemuri, produse personalizate, semne rutiere.

Mai mult, WoxFad creaza produse unicat din lemn, PVC sau stiplex, folosind debitare laser sau ruter CNC. Cele mai des intalnite produse din aceasta categorie sunt lampile decorative si cutiile personalizate pentru sticle de vin.

 

Design grafic

Oferim servicii complete in productia publicitara, realizam de la zero concepte grafice, vizualuri, concretizand ideile clientilor nostri in produse si servicii. Acest design grafic poate fi folosit in machetarea de produse tipografice dar si in realizarea de produse destinate mediului on-line, precum website-uri, prezentari foto/video, prelucrare de imagini, etc.

 

Constructii si amenajari

WoxFad este o companie care activeaza si in domeniul constructiilor si amenajarilor, precum constructii de hale, case, foisoare, terase, spatii comerciale, mobilier urban.

 

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati sau sa ne vizitati la sediul nostru de pe strada Calafat din Targoviste.

 

parteneri_wox parteneri_wox2